so tula po glava

Со своја тула по глава

Од • March 4, 2015 • ВидеоКоментари1253

Постои изрека дека кармата е кучка, и она што го правиш ти се враќа како бумеранг. Во овој случај како тула во лицето на нашиот глупав крадец.

Овој крадец се обиде да го скрши прозорецот на убав автомобил со камен, но не успеа. Така тој се надогради со една тула, но не сфати дека не е до оружјето, туку автомобилот е блиндиран. Така тулата се одби и директно го погоди во главата. Хаха, на крајот беше и откриен од сопственикот на автомобилот. Упорноста не секогаш се исплаќа…

so tula po glava

 

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress