desktop-1421422331 (1)

Смешни фотомонтажи над сток фотографии

Од • January 20, 2015 • ОпштоКоментари1363

Ако сакаш да се најдеш во ситуација во која нормално не би можел, дали со некоја девојка или во смешна ситуација , фотомонтажата е вистинскиот избор.Така еден дечко се фотомонтирал во интересни сток фотографии…

Asia, Thailand, Young Couple in ocean, splashing water desktop-1421422328 desktop-1421422329 desktop-1421422330  desktop-1421422331 desktop-1421422333 desktop-1421422334

 

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress