enhanced-23239-1422290804-27

Смешна имитација на реакции кои ги правиме секојдневно

Од • January 29, 2015 • ОпштоКоментари1219

Кога реагираме на нешто најчесто и не се забележуваме каква фаца ќе направиме при реакцијата, и тоа може да биде и незгодно.Мајкл Ури ни презентира како изгледаат нашите природни реакции…

1. Аман,уште едно објавено запросување на Facebook  …

vencavka

 

2. Некој те слика кога правиш селфи…

2

3. Чувствувате капки но гледате дека нема облаци.

3

4. Ја пеете песната погрешно

4

5. Некој ви дава комплимент за вашиот стил

5

6. На сцена го заборавате текстот

6

7. Случајно свртевте погрешен број

7

8.Нечиј телефон ке зазвони додека сте во театар

8

9.Се напивте од погрешната пијачка

9

10.Фативте некого како ве “одмерува”

10

11.Додоека сте на сцена здогледувате позната личност во публиката

11

12.Гледате пијаница како ја гушка бандерата во паркот

12

13.Ставивте лајк на нечија слика стара повеќе од една година

13

14. Некој од вашето минато ве препознава

14

15. Свативте дека наводнувате вештачко цвеќе

15

16. Твојот стилист не го одобрува вашиот “outfit”

16

17. Некој се “олеснува” во лифт додека вратите се затворени

17

18. Случајно пораката ја испративте на вашиот шеф наместо на пријателите

18

19. Штотуку дознавте дека ке добиете одмор од работа

19

20. Налетува на телевизиски маратон од вашата омилена серија

20

21. Читате твитови на тема во која сте експерт

21

 

 

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress