rita i irina 1

Скоро па голи

Од • February 23, 2015 • ШоубизКоментари1418

Ирина Шајик и Рита Ора се појавија на црвениот тепих во фустани кои  откриваат многу повеќе отколку што треба. Шајик носи креација од Версаче, а Рита од Дона Каран. И покрај негативните критики, сигурно е голем бројот на оние на кои не им смета тоа што го покажале…

11
12 07 01 08 09

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress