vozduh od koncert na kanye predna

Се продава воздух од концерт на Канје Вест?

Од • March 9, 2015 • ОпштоКоментари1314

Затворени ќесички со воздух од концерт на Канје Вест од турнејата Yeezus се објавени за продажба на eBay и тоа до цена од 60.000 долари, wow. Неколку огласи од ваков тип во кои има и понуда со пристапни цели се објавени на оваа веб страна, а потоа и одстранети од самиот eBay. Да си пробаат луѓето, може па некој ќе се излаже и ќе купи :))

vozduh od koncert na kanye (1)

vozduh od koncert na kanye (1) vozduh od koncert na kanye (2) vozduh od koncert na kanye (3)

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress