10842179_910083805670431_9167117419506921156_o

Серија одлични настани во Angels Cafe

Од • December 23, 2014 • ШтипКоментари1431

 

Angels Cafe, ви подготвува серија одлични настани за да ја завршите 2014та.

Предновогодишни журки со:

26.12 Shorty P
27.12 K105 
28.12 Samo Toni i dve zeni 

30.12 Day party (15h ) with Dimitar Andonovski & NoEnd

31.12 New Year’s Eve

01.01 Dj Face & Meto Di Flash
02.01 Winter Fusion by Djurich
03.01 Goce SAF
04.01 SheXpeare – live

Има ли потреба да потенцираме дека подиумот на Angels Cafe е најдобрата понуда за најлудата ноќ. :) Oние што досега ja дочекале новата година таму, знаат дека ќе се слушува нешто волшебно. Уживајте ги последниве денови од оваа година и започнете ја идната со IloveStip i Angels Cafe.

angels 10857795_903488592996619_9187571729955200028_n 10885419_911327995546012_7728107936254421078_n

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress