wallpaper-suits-32625726-1280-720

Сезона 2015-та: Датуми на кои ќе започнат да се емитуваат сериите

Од • January 5, 2015 • ОпштоКоментари1285

Поради празничниот период, сериите секогаш прават кратка пауза во снимањето, по што следи снимање нови епизоди и секако датуми за премиера.

Јануари

Cougar Town (TBS) – 6.јануари

American Horror Story (FX) – 7.јануари

Shameless (Showtime) – 11.јануари

Girls (HBO) – 11.јануари

Episodes (Showtime) – 11.јануари

It’s Always Sunny in Philadelphia (FXX) – 14.јануари

12 Monkeys (Syfy) – 16.јануари

The Americans (FX) – 28.јануари

Suits (USA) – 28.јануари

Grey’s Anatomy (ABC) – 29.јануари

How to Get Away With Murder (ABC) – 29.јануари

 

Февруари

The Blacklist (NBC) – 1.февруари

The Walking Dead (AMC) – 8.февруари

Better Call Saul (AMC) – 8.февруари

The Odd Couple (CBS) – 19.февруари

Vikings (History) – 19.февруари

House of Cards (Netflix) – 27.февруари

 

Март

Once Upon a Time (ABC) – 1.март

Marvel’s Agents of SHIELD (ABC) – 3.март

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress