110

Свештеник од Америка мисли дека Џ.Бибер бил девојка

Од • February 5, 2015 • ОпштоКоментари1157

“Целосно нормален” свештеник од една црква во Америка си мисли дека Џастин Бибер бил девојка што си ги исекла градите и станала машко.Така тој се плаши дека тој е лош пример за девојките , а посебно за малите девојчиња од хорот во неговата црква, и сето тоа си го кажува наYoutube канал. Кој е овде нормален?

110

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress