1456567_10200181517537290_9000872500777595158_n

Реприза на “ЛУЛКА”

Од • February 2, 2015 • ШтипКоментари1487

Во четврток на 5 февруари во Народен Театар Штип ќе има реприза на ХИТ претставата “ЛУЛКА” (режија Андреј Цветановски). Почеток во 19:00 часот, за резервации на билети јавете се на 078/745-774.

10612756_4818066546190_4475438872379893122_n

1456567_10200181517537290_9000872500777595158_n

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress