justin-timberlake-jimmy-fallon-retracent-a-nouveau-lhistoire-du-rap

Рапот на Џими и Џастин

Од • February 16, 2015 • ШоубизКоментари1203

Џими Фалон и Џастин Тимберлејк ја одбележаа 40 годишнината од “Saturday Night Live” со многу интересна изведба. Имено, тие направија рап песна која содржи познати фрази низ годините од ова омилено шоу…

justin-timberlake-jimmy-fallon-retracent-a-nouveau-lhistoire-du-rap

 

 

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress