Прво продукциско видео за Spectre, новиот Џејмс Бонд филм

Од • February 17, 2015 • ШоубизКоментари938

“Above all we have to deliver an amazing sequence.” Eon Productions, студиото кое ги продуцира 007 филмовите, има одличен маркетинг.

За време на снимањето на Skyfall, постојано беа објавувани продукциски дневници од снимањето, со цел потенцијалната публика да се запознае со ликовите, сцените и локациите во филмот. За нивниот следен филм, Spectre, повторно во режија на Сем Мендес, студиото објави прво продукциско видео, кое не носи во снежната Австрија, каде екипата снима филмска бркотница, и изгледа одлично

Spectre-Poster

 

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress