Првата подводна продавница на Sony во Дубаи

Од • January 2, 2015 • ОпштоКоментари1155

Sony и агенцијата FP7 отворија подводна продавница XPERIA Aquatech каде може да се доживее искуството на нуркањето на поинаков начин. Целта за тоа е да се открие нивниот модел Xperia Z3 Dual кој е целосно водоотпорен.

underwaterstore-sony-2

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress