tara-reid-fb-thumb

Порно компанија на Тара Рид и понуди 1милион $ да снима порно филм

Од • January 13, 2015 • ШоубизКоментари3306

На Тара Рид и е понудено 1.000.000 $ да настапи во порно филм за Gamelink.com.

Таа иако има 40 години и се бори со анорексија, сепак за продуцентите и фановите е совршена за порно филм.

Инаку Тара веќе има докажан сексипил глумејќи во филмови како American Pie, The Big Lebowski …

Tara-tara-reid-4449015-1079-1618

 

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress