15-poznatite-dzvezdi-vo-originalni-retro-reklami-kafepauza.mk_

Познатите ѕвезди во оригинални ретро реклами

Од • January 15, 2015 • ОпштоКоментари1463

Давид Редон е уметник, кој живее во Париз и кој стои зад овој оригинален проект. Во серијата фотообработки со наслов Ads Libitum, тој ги монтира светски познатите ѕвезди во ретро реклами користејќи го она по што тие се најпознати, за да промовираат одреден ретро производ или движење.

15-poznatite-dzvezdi-vo-originalni-retro-reklami-kafepauza.mk_ 0-poznatite-dzvezdi-vo-originalni-retro-reklami-kafepauza.mk_ 2-poznatite-dzvezdi-vo-originalni-retro-reklami-kafepauza.mk_ 4-poznatite-dzvezdi-vo-originalni-retro-reklami-kafepauza.mk_ 6-poznatite-dzvezdi-vo-originalni-retro-reklami-kafepauza.mk_ 9-poznatite-dzvezdi-vo-originalni-retro-reklami-kafepauza.mk_

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress