0-poglednete-kako-izgleda-zhivotot-vo-penthaus-425-metri-nad-njujork-www.kafepauza.mk_

Погледнете како изгледа животот во пентхаус, 425 метри над Њујорк

Од • January 21, 2015 • ДизајнКоментари1648

„432 Park Avenue“ е адресата на највисокиот станбен облакодер во Њујорк. Со висина од 425 метри, во овој објект има 104 апартмани, чија цена се движи од 16,95 милиони до неверојатни 82,5 милиони долари. Неверојатниот дизајн бил направен од страна на Рафаел Винолу и биле потребни 3 години за целиот проект да се заврши. Тој се наоѓа во центарот на Мехнетен, а пентхаусите на горните катови нудат прекрасен поглед кон Њујорк. Облакодерот има и приватен ресторан со надворешна тераса, огромен базен и бања, климатски контролирани подруми за вино, детско игралиште, како и просторија за состаноци. Неверојатно, се согласувате?

10-poglednete-kako-izgleda-zhivotot-vo-penthaus-425-metri-nad-njujork-www.kafepauza.mk_ 7-poglednete-kako-izgleda-zhivotot-vo-penthaus-425-metri-nad-njujork-www.kafepauza.mk_ 5-poglednete-kako-izgleda-zhivotot-vo-penthaus-425-metri-nad-njujork-www.kafepauza.mk_ 4-poglednete-kako-izgleda-zhivotot-vo-penthaus-425-metri-nad-njujork-www.kafepauza.mk_ 3-poglednete-kako-izgleda-zhivotot-vo-penthaus-425-metri-nad-njujork-www.kafepauza.mk_ 2-poglednete-kako-izgleda-zhivotot-vo-penthaus-425-metri-nad-njujork-www.kafepauza.mk_

12-poglednete-kako-izgleda-zhivotot-vo-penthaus-425-metri-nad-njujork-www.kafepauza.mk_ 11-poglednete-kako-izgleda-zhivotot-vo-penthaus-425-metri-nad-njujork-www.kafepauza.mk_ 1-poglednete-kako-izgleda-zhivotot-vo-penthaus-425-metri-nad-njujork-www.kafepauza.mk_

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress