Погледнете го вториот трејлер за „Furious 7“

Од • February 6, 2015 • ШоубизКоментари1176

Universal Pictures го објави вториот целосен трејлер во кој гледаме што ќе не очекува во акцијата со Пол Вокер, Вин Дизел, Двејн Џонсон, Мишел Родригез, Џордана Брустер и Џејсон Статам

.Статам го глуми ликот на Јан Шо човек кој сака да се одмазди на екипата на Доминик. Погледнете го трејлерот:

why-furious-7-may-just-turn-out-to-be-the-best-one-of-them-all-furious-7-universal-studios

 

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress