maxresdefault (1)

Паника во лифт(скриена камера)

Од • March 4, 2015 • ВидеоКоментари3053

Лоша ситуација е ако те фати стомак додека си во лифт, а уште полоша ако си во лифт, а некој друг не може да си ја контролира дијареата. Хаха, сепак тоа што се случува овде е скриена камера на откачени Бразилци. Браво…

maxresdefault (1)

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress