game-of-thrones

Откриена датата за премиерата на 5тата сезона на Game of Thrones

Од • January 10, 2015 • ШоубизКоментари1131

Ако се прашувавте кога Game of Thrones ке се врати на нашите тв екрани сега имате одговор. HBO излезе со официјален датум за почетокот на новата сезона.

B63P9vlCEAElj6t-600x300

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress