Овој тоалет е поубав од хотелските соби кај нас

Од • December 29, 2014 • ОпштоКоментари1283

Јавните тоалети најчесто се прилично гнасни. Буквално, смрдливи, по***ни, гнасни. Овој тоалет не е. Овој јавен тоалет на бензинска пумпа е најверојатно најдобриот јавен тоалет во историјата на јавни тоалети :) И не, не се зезаме.

 

shell-web-thumb

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress