Screen Shot 2015-01-02 at 10.52.17 AM

Овој викенд во Штип

Од • January 2, 2015 • ШтипКоментари1358

Еве како ќе започне ноќниот живот во Штип оваа годинa.

10885608_916990598313085_2866391802704248626_n

Screen Shot 2015-01-02 at 10.50.52 AM

10882161_403340409835862_2035201557520094401_n

10906253_642137562562106_5014731234294821043_n

 

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress