Tattoo-ELite-Daily-800x400

Овие родители ставиле тетоважи како белегот на нивното дете

Од • February 28, 2015 • ОпштоКоментари1215

 

Тетоважите денес станаа тренд, а доста често постои причина зад нив. Ова е една од подобрите причини ние сме ја слушнале.

Мед-Реј Филипс е 18-месечно девојче со белег од раѓање на неа,  што и ја опфаќа десната страна на нејзиното тело. Белезите се толку лоши што нејзината мајка Тања ги покривала нејзините нозе во јавноста, така што луѓето не ќе зјапаат.

Сепак, шетајки ја во шорцеви за прв пат, и слушајќи некои стари луѓе кои зборуваат за белезите на нивната ќерка сфатиле дека животот ќе биде многу полесен за неа, ако таа не е единствената која изгледа малку поинаку. Затоа тие одлучиле да се истетовираат нешто што изгледа како нејзиниот белег.

Овие родители заслужуваат признание. БРАВО!

Tanya-Phillips-along-with-her-husband-Adam-and-daughter-Honey-Rae-1 Tanya-Phillips-along-with-her-husband-Adam-and-daughter-Honey-Rae Tattoo-ELite-Daily-800x400

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress