fun-watering-system-rain-pot-jeong-seungbin-3

Облачиња за наводнување

Од • March 21, 2015 • ДизајнКоментари3857

Пролетта веќе дојде,а со неа и убавите миризливи цвеќиња.Измислен е доста интересен начин за наводнување на цвеќињата, и тоа со сопствени облаци со дожд.Дури и како декорација изгледаат одлично …

fun-watering-system-rain-pot-jeong-seungbin-7 fun-watering-system-rain-pot-jeong-seungbin-2 fun-watering-system-rain-pot-jeong-seungbin-9 fun-watering-system-rain-pot-jeong-seungbin-6 fun-watering-system-rain-pot-jeong-seungbin-3

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress