elka

Новогодишна еуфорија (Штипјанштина)

Од • December 23, 2014 • ШтипКоментари2338

И токму кога мислевме дека ништо повеќе неможе да не изненади оваа година дека видовме се, налетавме на ова во болницата во Штип. Merry Christmas and a happy garbage bin. Ho Ho Ho elka

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress