image001

Новогодишен и Божиќен ПОПУСТ од Коузон

Од • December 18, 2014 • ОпштоКоментари1443

СПЕЦИЈАЛНО ИЗНЕНАДУВАЊЕ ЗА СИТЕ ВАС!

 

САМО СО КОУЗОН СТУДЕНТСКИ СЕРВИС

 

Anonymous – Новогодишен и Божиќен ПОПУСТ

 

Можност да бидете различни од многу други …
Можност да АПЛИЦИРАТЕ За Work & Travel USA за само 50 Евра
Можност да изберете една од 1200 работни понуди ширум Америка

Можност да излезете од АНОНИМНОСТ и да ги претворите Вашите соништа во реалност

Искористете ја УНИКАТНАТА МОЖНОСТ од КОУЗОН СТУДЕНТСКИ СЕРВИС
Бидете дел од ГОЛЕМАТА И УСПЕШНА ПРИКАЗНА НА МНОГУ СТУДЕНТИ

Аплицирајте до 15 Јануари 2015 .
Коузон 17 години со студентите од Македонија и 14 други држави.

Работни понуди како никогаш досега!
Доколку имате прашања или барања до нас, Ве молиме слободно контактираjте нe на info@kouzon.com.mk или посетете не во некоја од нашите канцеларии низ Македонија .

Live your dream with KOUZON

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress