Новата нараквица од “PornHub” која функционирa на многу интересен начин.

Од • February 27, 2015 • ОпштоКоментари1544

Новата нараквица од “PornHub” ке прозиведува енергија зависно од квантитетот на вашата секојдневна маструбација.Кога нараквицата ќе се наполни ке можете да ја користите како извор на енергија односно како полнач на вашите смарт телефони и гаџети.

 

Every day, millions of hours of adult content are consumed online, wasting energy in the process and hurting the environment. At Pornhub we decided to do something about it. Introducing The Wankband: The first wearable tech that allows you to love the planet by loving yourself.’

wankband

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress