eric-kim

Неколку работи што не смеете да му ги кажете на фотограф?

Од • January 14, 2015 • ОпштоКоментари1200

Фотографирањето е тешка и комплексна работа која бара многу талент и знаење, но сепак многу луѓе мислат дека фотографите се семоќни и толку уживаат во чкрапањето на копчето на нивниот фотоапарат што нема потреба секогаш да бараат пари за своите услуги. Мотивиран од ова, италијанскиот дизајнер Лука Масини ја креирал серијата илустрации „Што никогаш да не му речете на фотограф?“ со цел да нè потсети на реалноста зад оваа професија.

4-shto-nikogash-da-ne-mu-rechete-na-fotograf-kafepauza.mk_ 3-shto-nikogash-da-ne-mu-rechete-na-fotograf-kafepauza.mk_ 1-shto-nikogash-da-ne-mu-rechete-na-fotograf-kafepauza.mk_5-shto-nikogash-da-ne-mu-rechete-na-fotograf-kafepauza.mk_7-shto-nikogash-da-ne-mu-rechete-na-fotograf-kafepauza.mk_8-shto-nikogash-da-ne-mu-rechete-na-fotograf-kafepauza.mk_

13-shto-nikogash-da-ne-mu-rechete-na-fotograf-kafepauza.mk_ 14-shto-nikogash-da-ne-mu-rechete-na-fotograf-kafepauza.mk_

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress