grafiti 2

Неверојатни графити – премин кон нестварното

Од • March 4, 2015 • ОпштоКоментари1854

1010 е прекар на најновата ѕвезда во графити уметноста со потекло од Германија. Овој уметник создава уметност со бои кои личат на премин кон нешто невидено, создаваат оптичка излузија на длабочина. Неговите графити ги разубавуваат зградите во Германија, Панама и САД. Погледете како од еден обичен празен ѕид уметноста ве води во светот на фантазијата…

grafiti 1 grafiti 6 grafiti 5 grafiti 4 grafiti 3 grafiti 2

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress