ukraina ima talent

Неверојатна игра на јаже изведена на “Украина бара талент”

Од • January 13, 2015 • ОпштоКоментари1358

Татјана Кундик ги остави сите без здив кога ја изведуваше својата акробациска игра на оптегнато јаже и тоа изгледа така лесно и грациозно , но дали е навистина така како што изгледа…

ukraina ima talent

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress