nba

Неверојатен талент за давање кошови

Од • February 12, 2015 • ОпштоКоментари1203

Како да жонглира, дечкото толку набрзина ги даде сите кошови и на крај си замина како ништо да не се случило…

nba

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress