sminka predna

На шминка не може да се верува :)

Од • March 6, 2015 • ОпштоКоментари1805

Кога гледате некоја убава девојка, и се восхитувате и посакувате таква убавина. Кога ќе ги видите следните фотографии веќе нема да верувате на се што ќе видите…

sminka 6 sminka 5 sminka 4 sminka 3 sminka 2 sminka 1

Единствено нешто што може да се направи е овој совет за машкиот пол – на прв состанок ја носиш на пливање :)))))))

Br-IaufCIAAHPAv

 

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress