fani_stipkovi_15

Најсекси новинарка во Европа

Од • January 20, 2015 • ШоубизКоментари1826

Хрватката Фани Стипкович од страна на странските медиуми е прогласена за најсекси новинарка во Европа и тоа по вторпат.Нејзиното шоу Fani TV доби големо внимание и место во медиумите, посочувајќи ја фантастичната продукција, шармот и забавниот дух на Фани…

1fanijpg500bsdfbzdh

novjpg500gbnszgnzad0

600full-fani-stipkovic

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress