Google-2014-The-Year-in-Entertainment-1-Apps

Најпопуларните апликации, игри и друга содржина на “Play Store” за 2014

Од • December 16, 2014 • ОпштоКоментари1265

Со оглед дека сме скоро половина на Декември, полека можеме да очекуваме да почнат да излегуваат топ листи за разни сервиси, производи и слично од компаниите.

Од пред некој ден е достапна топ листа на најмногу симнувана содржина преку Play продавницата за апликации на Android, пишува Smartportal.

Play продавницата вклучува повеќе видови на содржина, односно преку неа можете да симнете апликации, музика, филмови, како и содржина уште не достапна кај нас, серии и списанија.

Најпопуларните апликации симнувани од страна на корисниците се следните:

Најмногу симнувани апликации по категорија

Едукација – Duolingo

Здравје и фитнес – MyFitnessPall

Музика – Pandora

Фотографија – Flipagram

Социјални мрежи – Facebook

Забава – Netflix

Спорт – NFL Mobile

Патување – Trip Advisor

Целосната листа е направена во форма на инфографик и можете да ја погледнете во продолжение.

 

Google-2014-The-Year-in-Entertainment-1-Apps

Google-2014-The-Year-in-Entertainment-1-Books

Google-2014-The-Year-in-Entertainment-1-Games

Google-2014-The-Year-in-Entertainment-1-Movies-TV

Google-2014-The-Year-in-Entertainment-1-Music

 

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress