piclab-hd-ipad-640x426

Најпопуларните апликации за уредување на фотографии

Од • December 8, 2014 • ОпштоКоментари1330

Уредувањето на фотографии веќе подолго време не е само за професионалци. Новите апликации и програми овозможуваат едноставно и брзо додавање на ефекти, рамки, уредување на светлото.

 

Ова се најпопуларните апликации кои на паметните телефони ви овозможуваат брзо и квалитетно уредување на фотографиите:

1. PicLab HD – Апликација која може да ја инсталирате на iOS и Android. Можете директно да фотографирате и да ја уредувате низ разни филтри, да го прилагодувате контрастот, осветлувањето и да додадете интересни ефекти.

[Преземи за iOS] [Преземи за Android]

2. SnappyCam Pro – Апликација достапна само за корисниците на iOS оперативниот систем која ви овозможува едноставно снимање на сите ваши фотографии одеднаш за да можете подоцна да ја одберете онаа која најмногу ви се допаѓа.

[Преземи за iOS]

3. Handy Photo – Апликација достапна за iOS и Android која лесно може да догради секоја фотографија. Во оваа апликација ќе откриете посебно интересни ефекти.

[Преземи за iOS] [Преземи за Android]

4. Wow Camera + Pro – Апликација во која може да одберете прво ефект, па да фотографирате. Освен тоа, оваа апликација ви нуди можност за составување на колажи.

[Преземи за iOS]

5. Instagram – Бесплатната и најпопуларна апликација за iOS и Android системите. Во оваа апликација уредувајте ги своите фотографии со врвни ефекти, а потоа објавувајте на истоимената социјална мрежа. Доколку го сега не сте ја усовршиле, задолжително испробајте ја.

[Преземи за iOS] [Преземи за Android]

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress