1110

Најлошиот подарок за Божиќ

Од • December 31, 2014 • ОпштоКоментари1320

Девојката го фатила својот дечко како ја изневерува, ги испринтала сите чатови, ги спакувала убаво во кутија за подароци и ги подарила на својот дечко. Сето тоа убаво го фотографирала и го постирала на Твитер. За жал, ваков подарок дечкото воопшто не очекувал… :)

0

3

1110

41

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress