kitchen-counter-island-aquarium-ocean-keuken-robert-kolenik-3

Најкул кујнски “остров”

Од • March 10, 2015 • ДизајнКоментари2574

Robert Kolenik е холандски дизајнер, кој се фокусира на high-end одржлив дизајн, и создаде прекрасен остров – шанк со голем аквариум..
Во реалноста, “Океан Keuken” е, всушност, во облик на голема “L” буква – со дел за складирање кој е скриен со огледала да се направи аквариумот да изгледа поголем отколку што е. Што повеќе изненадува, е тоа дека плотната се крева со притискање на едно копче, дозволувајќи на аквариумот  да се пристапи со леснотија. Браво за дизајнот, а богами и за изведбата…

kitchen-counter-island-aquarium-ocean-keuken-robert-kolenik-3 kitchen-counter-island-aquarium-ocean-keuken-robert-kolenik-1 kitchen-counter-island-aquarium-ocean-keuken-robert-kolenik-2

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress