Орфелиа

Надреални портрети

Од • March 13, 2015 • ФотоКоментари2270

Фотограф од Чешка ја користи митологијата и легендите за да направи приказна во своите фотографии од портрети на девојки…

Пролет во шумата

пролет во шума

 

Есен во Естер

 

есен

Убавите сестри Ту и Ха

 

сестри тиа

Пролет во Анета

 

Пролет

Црвенокосите сестри Катерина и Мари

 

 

Сестри

Орфелија

 

 

Орфелиа

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress