Мајли Сајрус на порно-фестивал

Од • February 11, 2015 • ШоубизКоментари1247

Нејзините видео спотови подолго време се граничат со порнографија, а сега и арт филмот кој го снимила ќе биде прикажан на порно-фестивал. Ја пофалиле Мајли дека е вистински уметник.

Оваа години не освои Греми, но изгледа дека сосема несвесно пронашла нов начин уметнички да се изрази и притоа да го добие вниманието кое толку многу го посакува. 22-годишната Мајли Сајрус снимила арт филм, наречен “Tongue Tied”. Во филмот таа е полугола, врзана за ленти од латекс, додека брадавиците и се покриени со селотејп. Таа носи мрежести чорапи, кожни гаќички, ги шири нозете..

Филмот му ги привлекол вниманието на организаторот на њујоршкиот порно-фестивал, па по секоја цена одлучил да го прикаже филмот кој го снимила Мајли.

majli-sajrus-porno-festival-film-06 majli-sajrus-porno-festival-film-08

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress