_81248726_81248725

Мадона падна на сцена

Од • February 27, 2015 • ШоубизКоментари1255

Мадона настапи на Brit Awards за првпат по 20 години и за време на исполнување на песната „Living for Love“ “малку падна”. Како дел од настапот таа носела наметка од Armani која дел од танчерите требало да ја повлечат, а таа да се соблече. Но, толку цврсто била прикачена, што при повлекувањето, наметката не се откачила, туку танчерите ја повлекле Мадона и таа паднала.

Но, таа е вистински професионалец и многу брзо повторно се врати на изведбата…

 

_81248726_81248725

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress