animal-children-photography-elena-karneeva-882__880

Магични фотографии од деца и животни

Од • March 9, 2015 • ОпштоКоментари1279

Елена Карнеева е фотограф од Русија која ги фотографира симпатичните моменти на контактот помеѓу животни и деца во магичната зимска идила…

animal-children-photography-elena-karneeva-92__880 animal-children-photography-elena-karneeva-72__880 animal-children-photography-elena-karneeva-332__880 animal-children-photography-elena-karneeva-142__880 animal-children-photography-elena-karneeva-322__880 animal-children-photography-elena-karneeva-232__880 animal-children-photography-elena-karneeva-62__880 animal-children-photography-elena-karneeva-262__880 animal-children-photography-elena-karneeva-112__880 animal-children-photography-elena-karneeva-882__880

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress