ferrari-dubai-poli_2546905b

Луксузни патролни возила за луксузниот град Дубаи

Од • February 13, 2015 • ОпштоКоментари961

Министерството за внатрешни работи на Емиратите направи видео во холивудски стил што ги претставува возилата кои полицијата ги вози.Видеото ве остава без зборови…

Police-Car-in-Dubai-Wallpaper-Pictures-HD-Dubai-Police-Car-Wallpaper

 

 

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress