maxresdefault

Лажен Оскаровец

Од • March 4, 2015 • ОпштоКоментари1125

Еден забавен дечко се досетил да живее една вечер како холивудска ѕвезда што добила Оскар, си набавил лажен Оскар, фотосесија со монтажа на црвениот тепих и тргнал по улиците на Холивуд да прослави :))

fakeoscar (1)

 

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress