Corgi

Куче кое лае со анусот :)

Од • January 26, 2015 • ОпштоКоментари1364

Необично, но и навистина смешно е ова куче од расата КОРГИ , кое секогаш кога ќе залае му се отвара анусот и изгледа како да лае со него…

 

Corgi

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress