ronaldo uuuu

Крикот на Роналдо

Од • January 14, 2015 • ШоубизКоментари2712

На освојувањето на третата Златна топка во својата кариера, Роналдо ја искажа својата благодарност, но никој не разбра што сакаше да каже со својот крик. Неговото заблагодарување послужи како сеир за целиот свет, па веднаш се појавија клипови кои го имитираат и исмеваат…

 

ronaldo uuuu

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress