kradec na kebe

Крадец кој остава фини пораки

Од • March 10, 2015 • ОпштоКоментари1049

Еден бездомник од Австралија провалил во автомобил за да си земе ќебе пошто му било многу ладно. А потоа оставил една фина порака на извинување.

 

крадец во австралија

Пораката гласи :

“Здраво, јас го позајмив вашето ќебе за кратко,  затоа што беше ладно и немаше каде да одам. Се надевам дека ќе го прифатите моето извинување што ви земав од вашите работи, без да сакам. Со почит, крадец на ќебе :)

PS Ќебето навистина боцка и чеша.”

Потоа пак го вратил ќебето, а сопственикот дури следниот ден ги забележал ќебето и пораката која била завиткана во него.

Навистина културен и фин крадец :))

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress