Baby_headphones

Која песна била #1 кога сте се родиле

Од • February 13, 2015 • ОпштоКоментари1156

Секого го интересира кои се карактеристични нешта на денот кога се родил, кои се топ вести, филм кој бил на врвот, песна која била број 1. За да дознаете која е најслушаната песна во светот на денот кога сте се родиле, кликнете на линкот playback.fm и внесете го датумот на раѓање…

oga si se rodil

 

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress