Комшијата ги тестира со лавиринти во снег :)

Од • December 31, 2014 • ОпштоКоментари1167

Психата на човекот е интересна работа и секогаш го следи послесниот пат, но тој пат некогаш може да е наместен и направен од комшијата кој решил да се пошегува такашто направи патека во снегот која се заплеткува во лавиринт. И нормално, секој го следи тој пат без да размислува…

lavirinti vo sneg

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress