1-koga-kje-go-izgasi-svetloto-sobite-na-ovaa-artistka-se-transformiraat-vo-magichen-svet-www.kafepauza.mk_

Кога ќе го изгаси светлото, собите на оваа артистка се трансформираат во магичен свет

Од • February 9, 2015 • ДизајнКоментари1298

Оваа артистка секоја вечер патува во светот на соништата преку нејзината неверојатна и креативна уметност. Таа црта со бои кои можат да се забележат само на ултравиолетова светлина кои навечер ги трансформираат нејзините соби во неверојатни пространства.

„Мојата цел е да создадам атмосфера од соништата, уникатни простори кои ќе им дадат на собите идентитет и душа, каде што одмарањето и живеењето едноставно станува доживување“, вели таа.2-koga-kje-go-izgasi-svetloto-sobite-na-ovaa-artistka-se-transformiraat-vo-magichen-svet-www.kafepauza.mk_ 5-koga-kje-go-izgasi-svetloto-sobite-na-ovaa-artistka-se-transformiraat-vo-magichen-svet-www.kafepauza.mk_ 6-koga-kje-go-izgasi-svetloto-sobite-na-ovaa-artistka-se-transformiraat-vo-magichen-svet-www.kafepauza.mk_ 7-koga-kje-go-izgasi-svetloto-sobite-na-ovaa-artistka-se-transformiraat-vo-magichen-svet-www.kafepauza.mk_ 8-koga-kje-go-izgasi-svetloto-sobite-na-ovaa-artistka-se-transformiraat-vo-magichen-svet-www.kafepauza.mk_ 9-koga-kje-go-izgasi-svetloto-sobite-na-ovaa-artistka-se-transformiraat-vo-magichen-svet-www.kafepauza.mk_-685x1024 10-koga-kje-go-izgasi-svetloto-sobite-na-ovaa-artistka-se-transformiraat-vo-magichen-svet-www.kafepauza.mk_ 13-koga-kje-go-izgasi-svetloto-sobite-na-ovaa-artistka-se-transformiraat-vo-magichen-svet-www.kafepauza.mk_-841x1024

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress