Кога машките цртаат вагина.

Од • December 23, 2014 • ОпштоКоментари1415

Најверојатно им раскажуваш на пријателите како си видел многу вагини, но ние знаеме дека не си :) Како и да, е замислете вистински тест каде би требало да нацртате вагина. Мик Видео ставија на тест неколку просечни момци и резултатите се патетични. За волја на вистината, најверојатно повеќето од нас би паднале на тој тест.

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress