lada vo rols rojs 2

Кога Лада станува Ролс Ројс

Од • March 3, 2015 • ОпштоКоментари1135

Еден млад Виетнамец имал многу голема желба да вози Ролс Ројс, а се што имал било стара Лада. Бил упорен во својата желба, па така својата Лада ја претворил во Ролс-Ројс, но само надворешно. Тоа го чинело околу 1500 долари и сега е задоволен пошто се залажува дека вози скапа кола :)) Упорноста и желбата се најбитни,нели ?

lada vo rols rojs 1

lada vo rols rojs 2

Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

wordpress