Како се снимаше жешкиот календар за Пелистерка

Од • January 5, 2015 • ШоубизКоментари1688

Календарот на Пелистерка за новата 2015 година предизвика огромно влијание кај јавноста, а еве како се одвиваше снимањето.

На страниците на календарот ги видовме Тамара Тодевска, Марјана Станојкоска и Аделина Тахири.

Трите девојки пред објективот се појавија во навистина провокативни изданија.

Фотографиите се дело на Чедо Поповски, а како локација за снимањето беше одбрана фабрика во Битола.

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress